• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Efterlyser anfører-mål: Skal have direkte ordre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Magnus Kofod Andersen skal blive bedre til at gå med frem, hvor han kan score mål. Men han er så pligtopfyldende, at træneren er nødt til at give ham direkte besked.

Af Anders Dehn

I seneste runde scorede Magnus Kofod Andersen sit andet sæsonmål. Dermed er dette allerede hans bedste sæson, hvad mål angår, men hans træner vil have ham til at gå endnu mere med frem, siger han til sn.dk.

Problemet er, at når FC Nordsjælland-anføreren får en opgave defensivt, så viger han ikke fra den. Og så kan det jo være svært samtidig at gå med frem og komme til chancer.

Men i seneste runde mod Randers FC blev han løst fra nogle af sine pligter, og det gav pote: Kofod Andersen scorede FCN's mål i 1-1-kampen.

- Han er den pligtopfyldende type, og der skal vi nogle gange sige til ham, hvad han skal gøre, frem for at han selv skal vælge. For så tvinger vi ham til det, siger FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen til sn.dk.

- Vi vil gerne have spillere, der tager beslutningerne selv, men han er meget pligtopfyldende og samvittighedsfuld, og den type skal skubbes lidt mere eller have en direkte ordre i stedet for.

21-årige Magnus Kofod Andersen er i gang med sine fjerde sæson som Superliga-spiller. Før det havde han blot scoret et enkelt ligamål og et enkelt i Europa League-kvalifikationen i hele karrieren.

Han siger dog, at målet er fem-seks hver sæson. Førstkommende mulighed for at score nummer tre er søndag eftermiddag, når AaB gæster Farum.

Læs mere om det opgør her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus