Video : Tipsbladet
Superliga

Zamalek-legende: Ashour bad os om at købe ham igen

Emam Ashour har desuden fortalt, at han har bud fra flere klubber.

Rygterne om FC Midtjyllands Emam Ashour løber for tiden stærkt, og meldingerne om at han er på vej væk fra klubben er bestemt til at bemærke. Nu har den egyptiske spiller tilsyneladende meddelt den egyptiske landsholdslegende Ahmed Hossam Mido, der tidligere har siddet i det tekniske udvalg i Zamalek, at han vil tilbage til klubben.

Det fortæller Mido på sin Instagram til sine 1,5 millioner følgere. 

Her kommer han i en længere video ind på, at det var spillerens svigerfar, som havde kontaktet ham og fortalt, at Ashour ville tilbage til Zamalek, hvor han blev solgt fra i vinterens transfervindue.

Derfor tog Mido fat i Ashour, som kunne fortælle, at han havde flere tilbud fra klubber både i og udenfor Egypten. Herefter fortæller Mido til FCM-spilleren, at han er klar til at hjælpe ham. Men det var med et klart krav den anden vej.

- Jeg sagde til Imam, at jeg elsker dig, og du er min lillebror, men vi kommer ikke til at kæmpe; den kamp kommer vi ikke til at indgå. Hvis du vil vende tilbage, skal du meddele klubben officielt, ligesom du meddelte dem, at du ikke ønsker at vende tilbage; at du ikke vil spille nogen steder undtagen for Zamalek, siger han og fortsætter:

- Ræk os din hånd og se, hvad vi vil gøre. Kom et skridt nærmere, og vi vil tage ti skridt for dig. Men det første skridt skal komme fra dig, for vi vil ikke deltage i budrunden om dig, fortæller Mido, som slog fast, at de ikke har økonomien til at være med i sådan en.

Blandt andet ville hele deres transferbudget gå til den ene handel, forklarer han.

Senest har der også været meldinger om, at han skulle have skrevet under med ærkerivalerne fra Al Ahly, og han fortæller, at han hørt fra kilder i Danmark og ikke i Egypten, at der skulle være skrevet under med dem for fire dage siden.

- Hvorfor gør man det? Jeg ved det ikke. Måske er der noget mentalt og han vil have, at alle løber efter ham. Vi kommer ikke til at deltage i det, og Zamalek vil som klub ikke gøre det. Zamalek vil række sin hånd frem, og Emam skal række sin tilbage og tage et skridt tættere på, fordi han er en god spiller, fortæller Mido.

Endvidere mener han, at Ashour har ødelagt egyptiske spilleres omdømme i Danmark, men at det er noget, der kan ske. Og endelig slår Mido fast, at han ikke kan forestille sig, at Al Ahly har snuppet Ashour.

Emam Ashour blev skadet i løbet af forårssæsonen, hvorefter han fik tilladelse til at tage hjem til Egypten for at blive behandlet, og han er ikke vendt tilbage til den midtjyske klub siden.

Senest har der også været meldinger om, at spilleren har skabt kaos i FC Midtjylland. Læs mere om det her.