Superliga Oliver Okstrøm

Ekspert: AGF er i nedrykningsfare i næste sæson

Foto: Getty Images

Der venter et stort arbejde forude for AGF-ledelsen, hvis de skal væk fra bunden.

Af Oliver Okstrøm

AGF endte i denne sæson ét point over nedrykningsstregen, og hvis det skal blive anderledes i næste sæson, så kræver det handling i klubben.

Det fortæller fodboldeksperten Per Frimann i Onside på TV3+ til spørgsmålet om, han kan se dem blande sig i en lidt sjovere ende af Superligaen i næste sæson.

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg tror, at de er afhængige af forstærkninger nu, og det er hårdt arbejde, fordi der er jo allerede blevet brugt mange penge sidste sommer. Nu skal man så ud og bruge penge igen, siger han og fortsætter:

- Det er topfrustrende for dem, der leder klubben, fordi de vil jo gerne vise fansene, at de kommer med noget, der har værdi. Gode spillere. Det er svært at finde dem. Hvis Patrick Mortensen forsvinder fra holdet, så er det svært at finde en god angriber. Det har vi snakket om før. Så det er en kæmpe udfordring for AGF, forklarer Frimann.

Den tidligere landsholdsspiller ser derfor en klar rolle til Aarhus-klubben i næste sæson, hvis der ikke bliver hentet nye spillere ind.

- Lige som det ser ud nu, så er de i nedrykningsfare i næste sæson også, lyder det fra Per Frimann.

Der er desuden også klar kritik fra Kenneth Emil Petersen og AGF-legenden Stig Tøfting i indslaget, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

AGF-direktør Jacob Nielsen har da også varslet - og det var før afskeden med David Nielsen - at der kommer til at ske noget. Læs mere om det her.