Superliga Oliver Okstrøm

Ekspert: AGF-sportschef giver træneren møgposition

Foto: Getty Images

Hverken på spillersiden eller i staben har David Nielsen fået de bedste betingelser, lyder det fra Thomas Gravesen.

Af Oliver Okstrøm

Er Stig Inge Bjørnebye den rette til at bygge AGF op igen? Det spørgsmål stiller den tidligere danske landsholdsspiller og nuværende tv-ekspert Thomas Gravesen.

Det sker i studiet på 6'eren, hvor han også selv giver noget af svaret på, hvordan han opfatter den norske AGF-sportschef.

- Han har stillet sin cheftræner i en møgposition. En katastrofal position ved at købe nogle spillere, der ikke er gode nok til AGF. Så må man også godt evaluere sportschefen, fortæller Gravesen.

Det er dog ikke kun på spillersiden, at AGF ikke står bedst, og der bliver peget på, at der er assistenttrænere, som også er røget ud. I vinterpausen blev Morten Karlsen eksempelvis udskiftet med Kenneth Dokken.

- Så gør man det jo ikke nemt for ens egen cheftræner ved at gøre det på den måde, så han skal også evalueres ham der Stig Inge Bjørnebye, lyder det fra Thomas Gravesen.

Det er desuden klart for den tidligere Real Madrid-midtbanespiller, at når der er tale om en så stor klub i Danmark, som AGF er med en kæmpe følger- og fanskare, så er det meget vigtigt, at der er en linje gennem det hele - og det er der ifølge Gravesen altså ikke i Aarhus-klubben.

Den tidligere AGF-spiller Flemming Povlsen er mere tilbageholdende med sin kritik af Stig Inge Bjørnebye, men påpeger dog, at det ikke er den bedste 'trackrecord', han er kommet med. Se mere af det i videoen øverst i artiklen.