• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ekspert: Derby er ikke Brøndbys vigtigste kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dagens kamp mod FC København er måske vigtig, men ikke den vigtigste i nærmeste fremtid for Brøndby IF, mener ekspert.

Af Anders Dehn

Når Brøndby IF møder FC København, er det pr. definition nogle af sæsonens største og vigtigste kampe. Men dagens opgør i Parken er end ikke den vigtigste for Brøndby i den kommende uge, siger Jonas Hebo Rasmussen til TV2 Sport.

På torsdag venter således returkampen mod FC Basel i Europa Conference League-kvalifikationen. Til forskel for Superliga-opgøret mod FCK kan man ikke indhente det forsømte senere, hvis man ikke går videre i Europa.

- En fodboldspiller vil altid sige, at det er den næste kamp. Men når jeg skal svare på Brøndbys vegne, vil jeg sige, at det er kampen mod Basel. For i Europa er man med i den tredjebedste turnering, Conference League, og der er det alt eller intet.

- Ryger man ud, er der ikke mere europæisk fodbold, så den skal vindes, og så er man videre der, siger ekspertkommentatoren Jonas Hebo Rasmussen til TV2 Sport.

Brøndby vandt det første opgør på hjemmebane med 1-0 mod Basel. Dermed har holdet gode forudsætninger for at gå videre til næste kvalifikationsrunde, hvor enten irske St. Patrick's Athletic eller bulgarske CSKA Sofia venter.

I Superligaen har Brøndby dog også brug for point. Holdet har kun tre af slagsen efter de første tre spillerunder og ligger derfor og roder rundt på niendepladsen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.