Ekspert revser VAR: Det er dødssygt
Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert revser VAR: Det er dødssygt

Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er ved at være træt af VAR, der har fyldt meget indtil videre i denne Superliga-sæson.

Den første måned af Superliga-sæsonen har budt på en hel del kontroversielle VAR-episoder, som har fyldt meget. 

Og ifølge Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er det ironisk, at der har været så meget fokus på VAR, idet dommernes målsætning nemlig var at starte sæsonen stærkt ud. 

- Jeg kan bare ikke forstå, at de ikke er blevet bedre til det. Jeg ved jo, og det er også blevet sagt, at de havde så meget fokus på, at de skulle starte godt. Og det har de jo ikke gjort. Det der med at gå ud og være koncentrerede og få ramt tingene i de første runder, fordi de ved, at det ikke skal komme til at handle om VAR. Men det har det jo gjort, lyder det fra Mikkel Bischoff. 

- Jeg synes, at det har handlet alt for meget om VAR, fordi de har lavet for mange fejl. 

Mikkel Bischoff føler sig efterhånden ikke overbevist om, at VAR forbedrer fodboldspillet. 

- Jeg synes, at der er rigtig mange ting, hvor man sidder og tænker tilbage: 'Bliver det egentlig bedre af det her?' Det kan godt være, at VAR fanger lidt flere fejl, men gider vi stå model til det? Jeg synes, det er dødssygt, siger Bischoff. 

Dommerudvalget beklagede tidligere på ugen, at der i opgøret mellem AGF og Silkeborg blev begået to fejl. 

Dommerformand Michael Johansen har desuden givet et interview til Viaplay, hvor han argumenterer for, at VAR-konceptet skal udvikles og ikke skrottes. Læs mere om det HER.

Se hele VAR-diskussionen med Mikkel Bischoff og Lars Jacobsen i afspilleren over artiklen.