Ekspert udpeger Superligaens vigtigste transfers
Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert udpeger Superligaens vigtigste transfers

Discovery-ekspert har givet sit bud på sommerens fem vigtigste transfers i Superligaen.

Der er stadig næsten en måned tilbage af transfervinduet, men sommeren har allerede budt på mange opsigtsvækkende transfers i Superligaen. 

Forud for tredje spillerunde har Discovery-ekspert Mikkel Bischoff givet sit bud på de vigtigste transfers i Superligaen i dette vindue, og her har den tidligere forsvarsspiller valgt at placere Marcus Ingvartsens skifte til FC Nordsjælland på førstepladsen. 

I indslaget blev Bischoff spurgt, hvad der fik ham til at spærre øjnene op ved Ingvartsens skifte. 

- At han tog tilbage til Danmark i den alder, han har nu (27 år, red.), og at han tog fra den tyske Bundesliga. Jeg tænker, at han godt kunne have fundet en klub i udlandet, hvis han ikke skulle være blevet i Mainz. Men det virker som om, at hele pakken omkring Nordsjælland, og måske også potentialet i at kunne komme til USA i søsterklubben, som de har om nogle år, overbeviste ham lød svaret fra Bischoff.

- Det har måske været det, som har været afgørende for ham. Men det er jo en kæmpe transfer. Det er også noget, som løfter Nordsjælland som hold. Nu begynder de også at hente spillere hjem i den bedste alder. 

Ifølge Mikkel Bischoff er Mikkel Ingvartsens ankomst medvirkende til, at FC Nordsjælland nok også kommer til at spille med helt i toppen af Superligaen i denne sæson, omend et salg af Ernest Nuamah selvsagt vil være en svækkelse. 

Se hele klippet med Mikkel Bischoff i afspilleren over artiklen, hvor Discovery-eksperten gennemgår de fire andre vigtigste transfers i Superligaen.