• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ekstra træning i OB: Sådan ser spillerne det selv

Foto: Getty Images

OB-forsvarsspiller Kasper Larsen påpeger, at det ikke rent fysisk er så voldsomt for mandskabet, at man træner mere end før.

Af Oliver Okstrøm

Når OB fredag aften skal møde Vejle, så er der vigtige point på spil for begge mandskaber, og i Odense har man med Michael Hemmingsen som ny manager fået sig en lidt anderledes tilgang til træningen dagen før kamp.

Dog påpeger OB-forsvarsspilleren Kasper Larsen, at selvom der går mere tid med træningen, så er det ikke noget, som man mærker. Det fortæller han i et interview med Fyens Stiftstidende.

- Der har været snak om, at vi træner mere dagen før kampen. Effektivt er vi jo ikke så længe på banen, og går jo også rundt ind imellem. Rent fysisk er det ikke så iøjnefaldende, siger han og fortsætter:

- Video ser vi mere i løbet af ugen og ikke før den sidste træning. Indtil videre har det været lidt mere splittet op, lyder det fra Kasper Larsen om den ekstra tid, som de bruger på træning før kampdagen.

OB-stopperen mener endvidere, at når man får sig en ny træner, så kan man ikke ændre det hele på én gang, og at Hemmingsen kun laver det, som kan være med til at styrke fynboerne, så de er godt rustet.

I den forbindelse minder Larsen da også om, at man har fået fire point i de to seneste kampe mod AaB og AC Horsens.

Hos Odense-mandskabet er anfører Janus Drachmann røget i kulden. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus