Superliga Oliver Okstrøm

Ellegaard om AaB-tilbud: Virkede nok lidt arrogant

Foto: Getty Images

Kevin Stuhr Ellegaard troede først, at han var en del af en joke, da AaB kom med et tilbud om et kort comeback til fodbolden.

Af Oliver Okstrøm

AaB har til deres sidste kamp af sæsonen fået hevet Kevin Stuhr Ellegaard ud af fodbold-pensionen og med på holdet, når de skal en tur til Parken. Det skyldes, at den sædvanlige reservekeeper Theo Sander ikke kan være med grundet U17 EM.

Selv troede den 38-årige Ellegaard, at han var blevet udsat for, at der blev lavet sjov med ham. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Jeg troede, det var en joke af en art. Jeg troede, det var et nyt fodboldprogram. Min første tanke var, at jeg var for gammel til at hoppe på den her, så i de første minutter af samtalen virkede jeg nok lidt arrogant. Sådan lidt: Ja ja det klart-agtigt, siger han og fortsætter:

- Men pludselig kunne jeg godt høre, at det var seriøst, lyder det fra Kevin Stuhr Ellegaard.

Endvidere fortæller han, at det ikke krævede mange overvejelser at sige ja til tilbuddet, ligesom hans nye arbejdsgiver Discovery, hvor han fungerer som ekspert, var klar til at gå med på aftalen.

Det betyder desuden noget for ham, at aftalen drejer sig om to uger og ikke to måneder, da der er en grund til, at han stoppede karrieren. Det handlede dengang om, at kroppen gav signaler om, at det nok var ved at være tid til at stoppe.

Mandag havde han første træning med AaB-holdet, og selvom han forventer nogle ømme stænger i morgen, så føler han sig fysisk klar, og husker på, at der skal doseres rigtigt.

AaB-sportschef Inge Andre Olsen har desuden fortalt om, at det var et tilbud om at flytte ind hos ham, der gjorde forskellen i aftalen. Læs mere om det her.