• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Englændere er enige med SønderjyskE om stor handel

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spezia, Trabzonspor og Hull City er SønderjyskE-angriberens bejlere, men nu lader det til, at sidstnævnte er blevet enige med nedrykkerne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

SønderjyskE-ejede Haji Wright har haft en flot sæson i tyrkisk fodbold, hvor han særligt i løbet af foråret har banket sig transfervarm.

Det har fået Trabzonspor, Hull City og Spezia til at røre på sig. Sidstnævnte blev for ganske nyligt meldt meget tæt på Haji Wright, men nu tager Hull Citys viceformand, Tan Tesler, til genmæle.

- Vi er enige om den del, der handler om transfersummen. De [SønderjyskE, red.] bekræftede det for et par dage siden, så vi forsøger at få de personlige vilkår på plads, siger han i et interview med BBC Humberside Sport ifølge FLW.

- Han har sagt til os, at han tror på vores projekt, og han vil ikke et sted hen, hvor han ikke spiller eller bliver brugt som reserve.

Tan Tesler fortæller også, at der er massiv interesse for Haji Wright også fra klubber der spiller Champions League. Det kan være svært at sige nej til, men lige nu tyder det på, at amerikanerne har valgt England og Hull City, hvis man skal tro viceformanden.

- Vi har fortalt ham, at vores angrebsposition er helt åben for ham, selvom vi har nogle, der kommer tilbage, så er konkurrencen fair for ham. Så vi afventer de personlige vilkår, fordi han tror, at han kan bringe os i Premier League, siger Tan Tesler.

Det nævnes ikke, hvilken pris SønderjyskE og Hull City er blevet enige om, men et prisskilt på 15 millioner kroner har tidligere været nævnt. Sportsdirektør i SønderjyskE, Esben Hansen, har også fortalt, at man regner med at indkassere et tocifret millionbeløb på ham.

- Vi ønsker 100 procent at få et tocifret millionbeløb, og det kommer vi også til, sagde han til Der Nordschleswiger.

Haji Wright, 24 år, har været i SønderjyskE siden sommeren 2020. I den forgangne sæson var han udlejet til Antalyaspor, hvor han scorede 15 mål. Kontrakten med SønderjyskE løber frem til 2024.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.