• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De er tæt på at købe Haji Wright

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En ny bejler har meldt sin ankomst, og de skulle være tæt på at hente Haji Wright.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Trabzonspor og Hull City er tidligere blevet nævnt i forbindelse med Haji Wright, der efter sit lejeophold i Tyrkiet vender tilbage til SønderjyskE.

Med den heftige interesse tyder meget på, at det bliver et kort visit. Foruden tyrkisk og engelsk interesse, så melder endnu en klub sig på banen. Det er italienske Spezia, skriver Sky Sports i Italien.

De skriver også, at klubben, der har samme ejere som SønderjyskE, er tæt på et køb af Haji Wright. Forhandlingerne om et køb af angriberen er allerede godt igang.

Tidligere har et beløb på 15 millioner kroner været fremme, og sportsdirektør i SønderjyskE, Esben Hansen, har også slået fast, at man regner med at få et tocifret millionbeløb for ham.

Sky Sports nævner ikke noget beløb i forhandlingerne med Spezia, men de slår fast, at han er udset til at skulle erstatte Rey Manaj, der skal tilbage til FC Barcelona.

SønderjyskE og Spezia har før lavet indbyrdes handler. I sidste sæson var Emil Kornvig og Emil Holm udlejet til Haderslev-klubben. Julius Beck skiftede også sidste sommer fra SønderjyskE til italienerne.

Nu kunne noget tyde på, at Haji Wright bliver den næste indbyrdes handel. Man kan sagtens forstå, at Spezia gerne vil tilknytte ham, da han har scoret 14 mål på udlån i Antalyaspor.

Aftalen med SønderjyskE løber frem til sommeren 2024.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.