Er det Brøndbys nye angriber? Han passer fint ind
Foto: Getty Images
Superliga

Er det Brøndbys nye angriber? Han passer fint ind

Ohi Omoijuanfo passer umiddelbart rigtig godt til Brøndby, lyder vurderingen fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Ét navn er på alle Brøndby-fans' læber i disse timer - og det er til trods for, at det er møgbesværligt at udtale. 

Ohi Omoijuanfo kan ifølge flere medier være på vej til Brøndby, der forhandler med Røde Stjerne om nordmanden. Den 28-årige angriber har scoret 11 mål i 23 kampe for Røde Stjerne, og i sidste sæson bombede han den norske liga sønder og sammen med 27 mål i 29 kampe.

Det er altså en notorisk målscorer, der lige nu sættes i forbindelse med Brøndby IF, og umiddelbart er der ikke noget, der står i vejen for, at Ohi Omoijuanfo kan blive en stor succes på Vestegnen.

Sådan lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

- Ohi Omoijuanfo passer som profil fint ind i meget af det, Brøndby leder efter: En nordisk spiller, der ikke skal bruge tid på tilvænning, en dygtig og stabil afslutter og målscorer, og en stor spiller, der kan være en spilstation. Han passer fint på det, Brøndby vil, og så ser vi, om forrige sæsons danske mestre kan og vil hente en så relativt profileret og eftertragtet forward i konkurrence med andre og måske mere købestærke klubber, siger Troels Bager Thøgersen.

Nordmanden er den fjerde angriber på meget kort tid, der bliver koblet til Brøndby. Tidligere har landsmanden Thomas Lehne Olsen samt Sebastian Andersson og Nicklas Helenius trukket overskrifter. 

Der er kun én måde for Brøndby at komme rygterne til livs, fastslår Tipsbladets chefredaktør.

- Rygterne omkring en angriber til Brøndby bliver ved med at flyve rundt, indtil ‘CV’ køber en angriber, der kan erstatte Mikael Uhre, siger Troels Bager Thøgersen og understreger vigtigheden af den opgave:

-  Ja, Brøndby har købt Carl Björk og råder over Marko Divkovic, Mathias Kvistgaarden og Simon Hedlund. Det betyder stadigvæk ikke, at Uhre er erstattet, eller at fansene og omverdenen holder op med at spørge.

- Brøndby kender selvfølgelig Omoijuanfo fra en håndfuld sæsoner med mange mål for Stabæk og Molde, og Brøndbys og CV’s kobling til det norske marked er jo helt tydelig for enhver.

- Det betyder så ikke, at han nødvendigvis ender i Brøndby. Det er ikke uhørt i Skandinavien, at Brøndbys navn bliver nævnt for at sætte gang i interessen fra andre parter, og det er selvfølgelig også en mulighed her.

Her kan du læse, hvor meget Brøndby angiveligt skal betale for Ohi Omoijuanfo.