Eriksen-oplæg og Ronaldo-kasse i United-sejr

Manchester United vandt over Sheriff Tiraspol i Europa League. Christian Eriksen assisterede til 1-0-målet.

Manchester United kom torsdag aften tilbage på vinderkurs i Europa League med en 2-0-sejr ude over Sheriff Tiraspol.

I den første kamp tabte United 0-1 hjemme til Real Sociedad for en uge siden. Så Erik ten Hags tropper fik rejst sig efter den dårlige start i gruppespillet.

Danske Christian Eriksen spillede generelt en god kamp og stod for assisten til det første United-mål mod den moldoviske fodboldklub.

Eriksen spillede bolden ind til Jadon Sancho, som efter et par lækre berøringer scorede til 1-0 efter 17 minutter.

Sancho var tæt på at score et mål mere i første halvleg, men forsøget blev sparket væk på målstregen.

Fem minutter før pausen fordoblede United-angriberen Cristiano Ronaldo føringen med en scoring på straffespark.

Det var Ronaldos første mål i denne sæson. Det var samtidig portugiserens første mål i Europa League nogensinde.

I sæsonens første syv kampe, hvor Ronaldo oftest er kommet ind fra bænken, er den 37-årige angriber gået fra banen uden at have scoret.

Trods enkelte chancer til begge hold i anden halvleg blev der ikke scoret flere mål i kampen i Moldova.

I den anden kamp i gruppen vandt Real Sociedad 2-1 ude over Omonia Nicosia. Den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth scorede det afgørende mål for Real Sociedad.

Dermed topper det spanske hold gruppen med seks point, mens United og Sheriff Tiraspol følger efter med tre point. Cypriotiske Omonia Nicosia har på sidstepladsen nul point.