• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

VB erkender: Holder interessen hemmelig for Faghir

Foto: Getty Images

For Vejles tekniske chef Jacob Krüger er der god grund til at holde interessen for Wahid Faghir væk fra spillerens opmærksomhed.

Af Oliver Okstrøm

Den blot 17-årige Vejle-angriber Wahid Faghir har i denne sæson gjort godt opmærksom på sig selv. Det er eksempelvis blevet til fem scoringer, og der er derfor også kommet interesse på ham.

Det erkender Vejles tekniske chef Jacob Krüger i et interview med TV3 Sport. Her kom han også ind på, at det, som kommer i indbakken hos ham er noget, som han ikke deler med spilleren. 

- Det er meget lidt. Når der er interesse om sådan en, så er der jo rigtig meget, som kun er interesse, og der er ingen grund til at involvere ham i noget som helst, inden han skal forholde sig til noget konkret, siger han og fortsætter:

- Agenter og klubber og folk, der spørger på ham. Det er klart, at sådan nogle ting går vi sjældent videre med, fordi det sjældent bliver til mere end interesse, lyder det fra Jacob Krüger.

Det er endvidere ikke kun klubber, som Faghir for tiden skal tænke over. Muligheden for at spille for det afghanske landshold er kommet frem, og det er noget, som Vejle-chefen prøver at snakke med ham om. Krüger understreger dog, at det er spillerens egen beslutning.

- Men det er jo dér, hvor jeg synes, at det går lidt hurtigt. Nu så jeg, at der nærmest blev snakket om Hjulmands A-landshold, og han har ikke engang spillet på U21-landsholdet endnu. Så jeg tror også, at vi prøver at slå lidt koldt vand i blodet, og hvis han præsterer, så skal de valg, han skal træffe, nok komme, fortæller den tekniske chef.

Afghanistan-muligheden for Vejle-angriberen er også noget, som DBU har bemærket. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus