Video : Tipsbladet
Superliga

Et år uden fodbold: Vejle-profil er på et tog mod noget større

2020 har været et meget turbulent år for Vejle-forsvarer Alexander Milošević, der dog ser ud til at have genfundet kærligheden til fodbolden.

Svensk, serbisk, tyrkisk, tysk og engelsk fodbold. Det er ikke så lidt, som den 28-årige forsvarsspiller Alexander Milošević har på sit CV, og nu er han så at finde i Nørreskoven i Vejle.

Efter en god periode løb Alexander Milošević ind i problemer, da kontrakten med Nottingham Forest blev ophævet før tid. Uden kontrakt midt i en coronatid så det for alvor svært ud, men efter et års tid uden fodbold kom en dansk mulighed.

Læs også:Bedst og værst: Kjartan Finnbogason fik hævn

Vejle og Superligaen, og det tilbud sagde svenskeren ja til:

- Jeg havde brug for tid til bygge mig selv op igen, siger Alexander Milošević til klubbens hjemmeside.

Læs også:Startopstillinger: Tre nye hos både Vejle og Brøndby

I forbindelse med den mission har det indtil nu været det helt rigtige match med Danmark og Vejle, der forhåbentlig kan føre til mere:

- Jeg føler, det går bedre og bedre, så det var en god beslutning at komme til Nørreskoven. Jeg stod i en svær situation – kontraktløs midt i en coronatid, da kontakten opstod. Jeg havde nogle gode snakke med Krüger og med ejerne og slog så til. Jeg vidste ikke noget om VB på forhånd, men har fundet ud af, det er en pragtfuld klub med en masse gode mennesker omkring. VB står ved perronen på vej til noget stort i fremtiden, og jeg er glad for at være steget på toget, understreger midterforsvareren.

Alexander Milošević har spillet syv kampe for Vejle i denne sæson.

Læs også:Vejle har to ændringer mod Brøndby

Læs også:Russer og franskmand mulige debutanter i Vejles pokal-trup

Læs også:Startopstillinger: FCN skifter på én position - Vejle på tre