• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Kjartan Finnbogason fik hævn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub.

Af Victor Risager

AC Horsens - Vejle Boldklub 3-1 (2-0)
Louka Prip, 1-0 (7.)
Kjartan Finnbogason, 2-0 (43.)
Jannik Pohl, 3-0 (49.)
Wahid aghir, 3-1 (90.)

Kampens bedste
AC Horsens
AC Horsens slog lokalrivalerne og sikrede sig sæsonens første sejr, og Jannik Pohl var en af deres bedste i kampen. Den hårdtarbejdende angriber stod både for et mål på straffespark og en flot assist med hælen til Kjartan Finnbogason. Han var generelt farlig for Horsens, der primært kom til kontraangreb. Det samme kan man faktisk også sige om angrebskollegaen Kjartan Finnbogason.

Læs også:- Klubber har ladet sig inspirere af unikke FC Nordsjælland

Vejle Boldklub
Der var egentlig et par gode ting fra Vejle Boldklub i søndagskampen mod AC Horsens, selvom de endte med at tabe med to mål. En af vejlensernes bedste i kampen var Tobias Mølgaard, der fra sin plads på højre back leverede fint forsvarsspil og kom buldrende med frem, når muligheden bød sig. Han ligner efterhånden en stor profil.

Kampens værste
Alexander Milosevic kom til Superligaen og Vejle Boldklub med et flot cv, men hidtil har han haft svært ved at leve op til forventningerne. Svenskeren havde det svært mod AC Horsens, der havde Jannik Pohl og Kjartan Finnbogason i hopla, og Alexander Milosevic begik blandt andet et straffespark.

Kampens detalje
I sidste sæson var Kjartan Finnbogason topscorer for Vejle Boldklub, men i starten af indeværende sæson fik han revet kontrakten i stykker - blandt andet efter et interview, hvor han nævnte klubbens ejer. Søndag stod han så over for sin tidligere klub som spiller for AC Horsens, og her fik han også hævn.

I første halvlegs slutminutter scorede han nemlig et flot mål, som efter et VAR-tjek blev godkendt. Dermed fik Kjartan Finnbogason hævn over Vejle Boldklub, men målet i sig selv var også fantastisk. Jannik Pohl leverede en fantastisk assist med hælen ind til en fri Finnbogason, som nemt sendte bolden i mål.

Se eller gense det flotte mål i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Før mødet med ærkerivalerne: Det var træls, det skulle ende på den måde

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AGF

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC København