Video : Tipsbladet
Superliga

Fælder benhård dom over "røvsyge Randers"

Tidligere Superliga-profil David Boysen, der er kommentator på Tipsbladet, giver Randers en hård medfart i SpilXpertens nye Superliga-program Højt Spil.

Meget tyder på, at det bliver et tæt væddeløb i bunden af Superligaen til foråret. 

Hvidovre ligner en sikker nedrykker, men med blot seks point fra Vejle på 11. pladsen op til Lyngby på syvende, er kampen om at holde sig i Danmarks fineste fodboldselskab stadig vidt åben med mange mulige nedrykkere.

Spørger man den tidligere Superliga-profil David Boysen, der er kommentator på Tipsbladet, ender det med at blive Randers FC, der trækker det korteste strå. 

Det fortæller han i SpiXpertens nye program, 'Højt Spil', hvor Amanda Bodenhoff er vært og er flankeret af de to tidligere Superliga-profiler Jesper Christiansen og David Boysen. De leverer benhårde og ærlige analyser af dansk fodbold.

- Jeg går med røvsyge Randers. Jeg er træt af dem, de klæder ikke Superligaen mere, siger Boysen om sit bud på en Superliga-nedrykker:

- De sælger deres bedste spiller (Filip Bundgaard til Brøndby, red.), og det forstår jeg godt for det beløb. De kommer til at have det svært. Når man tjener 22,5 millioner kroner og ikke gør noget i vinduet, så kan man godt rykke ned, fortæller den tidligere Lyngby- og Brøndby-spiller i SpilXpertens nye Superliga-program 'Højt Spil'

Og David Boysen kommer næppe til at hænge med næbbet, hvis kronjyderne tager turen ned i NordicBet-ligaen. 

- Jeg tror ikke, at de er favoritter til det, men jeg holder fast i Randers. Det er kønsløst, så kedeligt. Det er kun den der sang, når de scorer, der er god, og det gør de aldrig, fortsætter han.

SpilXpertens nye program gik LIVE klokken 11.00 - du kan se første afsnit af programmet lige HER eller i videoen nedenfor.