• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Færdig i FCK: Tager afsked med målmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stephan Andersen forlader FC København, når hans kontrakt med klubben udløber om 14 dage. Han nåede syv år i klubben.

Af Anders Dehn

Om 14 dage udløber Stephan Andersens kontrakt med FC København, og den bliver ikke forlænget. Dermed forlader han klubben efter syv år. Det medddeler FCK på sin hjemmeside.

39-årige Andersen nåede at spille 107 kampe for FCK, den seneste var tilbage i foråret 2019.

- Vi kommer til at savne Stephan som en afdæmpet leder i hverdagen og hans engagement på træningsbanen, hvor han har leveret hver eneste dag. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og han er altid velkommen hos os, siger sportsdirektør Peter "PC" Christiansen.

Stephan Andersen har været med til at vinde tre mesterskaber og tre pokaltitler i sin tid i FC København. Han kommer da også til at se tilbage på de syv år med glæde.

- Jeg har haft en fantastisk tid i FCK, hvor jeg har nydt at komme på arbejde hver dag sammen med en masse gode mennesker. Jeg har haft store oplevelser i min tid i klubben og spillet sammen med en et hav af virkeligt dygtige spillere. Især mine målmandskolleger har jeg været meget tæt på, og vi har konkurreret og udviklet hinanden hver dag, så der er båndet selvfølgelig noget særligt. Det kommer jeg til at savne at være en del af, siger han.

Den tidligere landsholdsmålmand ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

- Det er klart, at jeg gerne ville have spillet endnu flere kampe og vundet endnu flere titler, men jeg ser tilbage på min tid som FCK-spiller med stor glæde og stolthed. Det har altid været stort for mig at spille i Parken og være en del af klubben, men alle gode ting har en ende og nu er endestationen nået for mig her. Nu skal jeg sammen med min familie finde ud af, hvad næste rejse skal være og det glæder jeg mig også til.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020