• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Færdig i OB: Det har været en underlig proces

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarsspiller forlader OB efter denne sæson - han undrer sig over klubbens ageren.

Af Ole Hoffskov

OB's trænende sportschef Michael Hemmingsen fastslog i sidste uge, at forsvarsspilleren Oliver Lund med al sandsynlighed er færdig i Ådalen efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber.

Forsvarsspilleren har været på banen i 15 Superliga-kampe for OB i denne sæson, men han har ikke været i aktion i de seneste fire opgør, og han kommer næppe til at spille meget mere i denne sæson.

Over for obstruktion bekræfter Oliver Lund, at han forlader OB, men han bedyrer samtidig, at han undrer sig over klubben, som han mener lige pludselig trak sig fra den dialog, der var i gang.

- Det har været en lidt underlig proces i forhold til den snak, vi havde i december omkring, at vi skulle snakke sammen løbende, og så har jeg ikke hørt noget før i forrige uge, siger Lund og tilføjer:

- Det har været sådan, at man har ligget lidt i sådan et limbo, og så på et tidspunkt traf jeg selv beslutningen, og ringede til min agent, og sagde, han blev nødt til at arbejde på noget andet, for det her holder ikke. Intet nyt kan være godt nyt, men i det her tilfælde var intet nyt ikke så positivt.

- Det har vi egentlig arbejdet ud fra hele tiden, og så kom klubben, og sagde, at de ikke kunne forlænge lige nu, og at de gerne ville se til sommer, og den manede jeg så til jorden, for det var der ikke nogen årsag til.

Oliver Lund har repræsenteret OB i to omgange, og han har samlet spillet 109 kampe i den stribede trøje. I denne sæson har han skiftevis spillet på de to backs, men han kan også benytttes i det centrale forsvar.

Mens OB og Oliver Lund ikke forlænger kontrakten, har fynboerne onsdag indgået en ny aftale med en nøgleperson i klubben - læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus