• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Færøsk U/21-anfører til AaB

Færøsk U/21-anfører til AaB
Illustration

Fra 1. januar skal Færøernes U/21-landsholdsanfører, Gilli Sørensen, tørne ud for AaB.

Af Anders Dehn

I sommer var Gilli Sørensen til prøvetræning i AaB, og nu har den færøske U/21-landsholdsanfører skrevet kontrakt med nordjyderne. Færingen skifter til Superliga-klubben til januar, og aftalen varer til 31. januar 2015. 

- Både vi og Gilli har siden sommer været interesseret i at få en aftale på plads, og vi er glade for, at det nu er en realitet. Gilli er en spændende spiller med ekstrem fart. Han er meget udfordrende i sit spil og har en god fysik, og vi tror på, at vi sammen kan få udløst hans store potentiale, siger sportschef Allan Gaarde til AaB's hjemmeside. 

Klubben har allerede en færing i truppen, Hallur Hansson, og de to spillere kender hinanden fra deres fælles fortid i skotske Aberdeen. Gilli Sørensen kommer fra B 36 Torshavn og træner allerede nu med AaB's trup, selvom han i princippet først kan træde officielt til, når hans kontrakt begynder i det nye år. 

- Jeg er meget glad for at få chancen i AaB og glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger han

- Både Hallur og mine tidligere holdkammerater i B 36 Torshavn Suni Olsen og Martin Pedersen (begge tidligere AaB, red.) har stærkt anbefalet AaB og Aalborg, og mit indtryk var også kun positivt efter opholdet i sommer.

Den unge færing kan bruges både på kanten og i angrebet, og han har fået nummer 15 i sin nye klub. 

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus