• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Fans fra FCK og Brøndby i sammenstød på Fyn

Foto: Getty Images

Hverken Brøndby eller FC København formåede søndag at vinde i Jylland, og på vejen endte de to klubbers fans så i sammenstød på Fyn.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er ikke usædvanligt, at tilhængere fra FC København og Brøndby ryger i totterne på hinanden, men det er til gengæld usædvanligt, at det foregår på Fyn. 

Sådan gik det dog ikke desto mindre søndag, hvor både FC København og Brøndby var i Jylland for at spille udekampe. Det skriver Ekstra Bladet.

Således skriver avisen, at fans fra de to klubber er endt i sammenstød på fynske rastepladser, hvilket også bekæftes Fyns Politis vagtchef, Peter Vestergaard.

- Ja, det kan jeg bekræfte. Grupperingerne er stødt sammen på en rasteplads ved Langeskov. Vi er kørt efter en del busser og forsøger at danne os et overblik, har Peter Vestergaard således fortalt Ekstra Bladet. 

På sociale medier florerer der forskellige videoer, hvor det er svært at se, hvad der præcist foregår. Ifølge Ekstra Bladet går rygterne dog på, at Brøndby-tilhængere har ventet på FCK-tilhængere på flere rastepladser på Fyn. 

En udlægning, der bakkes op af FC Københavns pressechef, Jes Mortensen, der overfor Ekstra Bladet har fortalt, at der tilsyneladende er tale om overfald på tilfældige FC København-fans.

Pressechefen har omtalt sagen som 'komplet grotesk' overfor Ekstra Bladet.