Video : Tipsbladet
Superliga

Farvel og tak: OB vinker farvel til to keepere

Hans Christian Bernat og Magnus Nielsen får ikke forlænget deres kontrakter, når de udløber til sommer. Det bekræfter OB selv på sin hjemmeside.

OB vinker farvel til to loyale og lokale keepere fra eget akademi.

Søndag eftermiddag tager fynboerne nemlig afsked med Hans Christian Bernat og Magnus Nielsen, når OB spiller på hjemmebane for sidste gang i denne sæson mod Randers, hvor de to keepere bliver hædret på Nature Energy Park.

Hans Christian Bernat står noteret for 55 førsteholdskampe, og målmandstræner i OB, Lars Bjerring, er da også sikker på, at han bliver en stor gevinst, hvorend han kommer hen. 

- Jeg ønsker ham alt det bedste og håber på, at han kommer et sted hen, hvor han kan få vist frem, hvor god en målmand han er. Jeg tror, det kommer til at løfte ham, når han kommer et nyt sted hen og får nye øjne på sig, og det glæder jeg mig til at se ham folde ud et sted, udtaler han til klubbens hjemmeside. 

19-årige Magnus Nielsen har stadig sin førsteholdsdebut til gode, men måske udsigten til spilletid er bedre i Vendsyssel, hvor han er at finde efter sommer. 

Målmandstræner Lars Bjerring åbner da også en dør for, at det er et "på gensyn" og ikke et "farvel" til OB.

- Ham ønsker jeg selvfølgeligt også alt det bedste, og jeg glæder mig til at se, hvor langt han kan drive det. Jeg er sikker på, at der venter ham en spændende fremtid, og jeg håber for ham, at han kan komme ud og spille. Og hvem ved, det kan jo være, han kommer tilbage en dag. 

Foruden de to keepere kan OB også vinke farvel til Superligaen, hvis de ikke får som minimum et point hjemme mod Randers på søndag. Det kræver dog ligeledes, at Lyngby får mindst et point hjemme mod Viborg.