Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FC København-anfører erkender: Vi er i krise

Carlos Zeca lægger ikke skjul på, at FC København skal gøre det bedre.

FC København er i øjeblikket i en krise. Sådan siger holdets anfører, Carlos Zeca, til TV 2 Sport.

Zeca og holdkammeraterne har ikke vundet en eneste af deres seneste fem kampe, og i den periode har de kun hentet to point – i to uafgjorte kampe mod Brøndby IF. Det har sat sølvmedaljerne over styr, da AGF har halet ind på dem over de seneste uger.

Læs også:Se målene: Casper Højer med klassemål i sikker AGF-sejr

Og resultaterne har også sat en streg under, at FC København er i en resultatmæssig krise og skal forbedre sig, mener anføreren.

- Hvis du siger, at vi er i krise på grund af resultaterne, så kan jeg forstå det, og jeg er enig. Vi skal selvfølgelig forbedre os på banen, siger Carlos Zeca til TV 2 Sport.

Læs også:AGF's målhelt før sølvkamp: Vi har alt at vinde mod FCK

Carlos Zeca understreger samtidig, at det er vigtigt for FC København at sikre sølvmedaljerne i denne sæson, hvor FC Midtjylland har taget guldet. Københavnerne er aktuelt også på andenpladsen i Superligaen, men den kan de miste, hvis de i næste spillerunde taber på hjemmebane til AGF. Kun to point adskiller nemlig de to hold.

Efter kampen mod AGF i næste runde skal FC København møde AaB og FC Nordsjælland i de to sidste spillerunder af Superligaens Mesterskabsspil. 

Læs også:Boilesen om comeback: Alt er en opbygning til næste sæson

Læs også:AGF banker mestrene og haler ind på FCK i sølvkamp