FC København bankede AGF 5-1 i marathon-kamp

FC København vandt 5-1 over AGF lørdag eftermiddag på Frederiksberg.

Tipsbladet på Frederiksberg

Tre halvlege af 45 minutter var på programmet, da FC København og AGF lørdag eftermiddag tørnede sammen i en testkamp i hovedstaden. Opgøret var pænt besøgt - mellem 800 og 1.000 tilskuere havde taget turen til Frederiksberg for at se Danmarks to største byer dyste på fodboldbanen.

De fremmødte iagttagere fik god underholdning at varme sig på i vinterkulden. FC København vandt således 5-1 i en yderst målrig testkamp.

FC København bragte sig foran 1-0 efter 25 minutter, da Diogo Goncalves omsatte et straffespark. Efter 58 minutter var Tobias Anker uheldig at lave selvmål, men Patrick Mortensen fik reduceret for AGF et øjeblik senere.

Efter 88 minutter faldt kampens absolutte højdepunkt, da Roony Bardghji gjorde det til 3-1 med et forrygende langskud, som det svenske stortalent hamrede i netmaskerne med sit farlige venstre ben.

I tredje halvleg udbyggede FCK føringen til både 4-1 og 5-1 - scoringerne blev signeret opkomlingene Victor Froholdt og Emil Højlund.

"God tur hjem" sang FC København-fansene i retning mod dem, der var mødt op for at heppe på AGF. Forhåbentlig er der varm kaffe i bussen mod Jylland.