FC København bekræfter: Henter spiller i OB
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FC København bekræfter: Henter spiller i OB

FC København har styrket deres akademi med et ungt talent, som kommer til fra OB.

FC Københavns ungdomsafdelig er blevet et talent rigere. Der er tale om U15-spilleren Tristan Panduro, som kommer til fra OB.

Journalist Gisle Thorsen var den første til at skrive om tilgangen på sin Twitter-profil tidligere lørdag, og nu bekræfter FC København overfor Tipsbladet.

- FC København bekræfter, at han og hans familie har valgt at skifte til os, lyder det i et skriftligt svar.

Tristan Panduro spiller på den offensive midtbane, og er reelt U14-spiller, men har i perioder været en del af U15-holdet i denne sæson. De sluttede på andenpladsen i ligaen bag Farum Boldklub.

- Han skal til FCK, da hans familie flytter derover. Hans far har fået job i København, og så var det nærliggende, at han flyttede med dem, siger akademichef i OB Tonny Hermansen til Tipsbladet om årsagen til tabet af midtbanespilleren.

- Han er en fin spiller, som er vokset mere end de andre, og så han har en fysisk pakke lige nu, som blandt andet har gjort, at han kan være med på U15-niveau, siger han.

Han er iøvrigt søn af den tidligere Superliga-spiller Morten Panduro, der spillede i OB omkring årtusindeskiftet.

Fremover skal Tristan Panduro så vise sig frem på FC Københavns akademi, som i denne sæson har vundet mesterskabet på U17- og U19-niveau.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.