Video : Tipsbladet
Superliga

FC København bekræfter: Sælger islænding til ukrainsk klub

Ragnar Sigurdsson er færdig i FC København og skifter til FC Rukh Lviv.

Forsvarsspiller Ragnar Sigurdsson er færdig i FC København efter bare et år.

Stopperen, 34 år, blev hentet til FCK af Ståle Solbakken, men blandt andet på grund af skader er det blevet til meget lidt fodbold for den islandske forsvarsspiller, og det har man nu taget konsekvensen af.

Ragnar Sigurdsson, der ikke så ud til at have en rolle i FCK under Jess Thorup, er blevet solgt til ukrainske FC Rukh Lviv. Det bekræfter FC København på sin hjemmeside.

- Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at komme tilbage til FCK og København, siger Ragnar Sigurdsson til FC Københavns hjemmeside og forklarer:

Læs også:Avis: FC København sælger forsvarsspiller

-Det var en fantastisk mulighed for mig, men jeg skulle nok have gjort det noget før, hvis det sportsligt skulle have været perfekt.

Forsvarsspilleren peger på, at han gerne vil have kampe og eventyr ud af karrieren, og derfor skifter for at få noget ud af det sidste i karrieren.

Fra FCK's side lyder det fra William Kvist:

- Vi er alle meget glade for Ragnar, der har været en markant figur i F.C. København gennem de senere år med et særligt bånd til vores klub og ikke mindst vores fans.

Læs også:FC København uden syv spillere i første testkamp

- Han har altid givet sig 100 procent på banen for klubben og smittet sine omgivelser med et stærkt vinderinstinkt, så vi skylder Ragnar tak for hans indsats for FCK gennem mange kampe.

- Han nåede at være en del af blandt andet Celtic-kampene i sit andet ophold i FCK, hvor han viste, at han stadig er en dygtig spiller. Men der er meget hård konkurrence på Ragnars position, hvor vi har spillere som Zanka, Boilesen, Bjelland, Nelsson og Marios plus Valdemar Lund på vej.

- Ragnars udsigt til spilletid i foråret var derfor ikke specielt god. Derfor giver det mening for begge parter, at han nu rejser videre og får det bedste ud af resten af karrieren i forhold til at spille kampe og få et eventyr mere. Det ønsker vi ham alt muligt held og lykke med.

Ragnar Sigurdsson spillede også i FCK fra 2011 til 2014.

Læs også:Transferplanen: Danske stjerner på vej til FC København?

Læs også:Midtstopper eller venstre back: Det kan jeg ikke svare på

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere