• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FC København forfulgt af falske spillerrygter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tirsdag blev Marcus Danielson rygtet til FC København, hvilket viste sig at være usandt. Onsdag meldes ghanesiske Osman Bukari så i retning af den danske hovedstad, men heller ikke her er der nogen interesse.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sæsonerne rundt omkring i fodboldeuropa er så småt ved at gå på hæld. Alt imens starter oprustningen af trupperne til den kommende sæson.

Det er en periode fyldt med transferrygter - også i Superligaen. Tirsdag blev den tidligere svenske landsholdsspiller Marcus Danielson af SportExpressen således meldt i retning af FC København.

Journalist hos BT Sport Farzam Abolhosseini var den første til at skyde rygtet ned, og det samme kunne Tipsbladet også fortælle. Onsdag er spekulationerne omkring en ny spiller i FC Københavns søgelys igen undervejs.

Denne gang er det ghanesiske Osman Bukari, der har imponeret på udlån for Nantes, som FCK meldes interesseret i. Det er Twitter-brugeren DSV FOOT, der bringer rygtet, som sidenhen er blevet delt vidt og bredt.

- Ifølge mine oplysninger vil Osman Bukari, en 23-årig højrefløj udlejet fra Gent til Nantes, optræde i FC Københavns og Slavia Prag, skriver brugeren.

Ghaneserens agent fra bureauet LionsGate, Oliver König, der har flere ghanesiske spillere i folden, afviser dog interessen fra FC København overfor Tipsbladet.

- For at være ærlig så er det første gang, jeg hører det her. Jeg er helt ærlig, og der har ikke været kontakt med nogen fra FC København, siger han, og tilføjer, at der er interesse fra andre klubber, men understreger, at det ikke er FCK.

Oliver König fortæller dog, at FC København for år tilbage var interesseret i den 23-årige kantspiller. Rygtet fortæller også, at Slavia Prag skulle være ude efter Osman Bukari, men spillerens agent fortæller igen, at interessen var der for flere år siden fra den tjekkiske klub.

Noget tyder altså på, at informationen er forældet, og der ikke længere er interesse fra hverken FC København eller Slavia Prag.

FC København har også et hav af kantspillere i Paul Mukairu, Akinkunmi Amoo, Roony Bardghji, William Bøving, mens det endnu er uvist om Viktor Claesson fortsætter efter sommerferien. Jens Stage har også optrådt på højrekanten, mens Luther Singh endnu ikke har slået til.

Osman Bukari er 23 år gammel, og har i denne sæsonen spillet 26 kampe, scoret to mål og leveret fire assists på udlån for Nantes. Til sommer drager han retur til KAA Gent, som han har kontrakt med frem til 2023.