Foto: Christian Boier/FC København
Superliga

FC København henter norsk stortalent

De danske mestre har netop præsenteret en ung nordmand, der skifter til klubben fra 1. januar.

De har det med at rekruttere store nordiske talenter, og nu har FC København netop præsenteret en nordmand, der fylder 16 år senere i december.

Tipsbladet kunne allerede i oktober afsløre, at norske Liam West var ny mand i FC København, og nu har klubben altså bekræftet den oplysning.

Liam West, der kan spille på midtbanen og på kanten, skifter til FCK 1. januar 2024 - han har hidtil spillet i Fredrikstad FK.

- Liam er en rigtig spændende venstrefodet offensivspiller, der kan gøre sig både i mellemrummene og på siden - med udgangspunkt begge steder. Han er dygtig rent teknisk, men har også et stort fysisk og taktisk potentiale. Samtidig er han en ærgerrig ung spiller, der hele tiden fokuserer på at blive endnu bedre, og det glæder vi os til at hjælpe ham med i de kommende år. Vi er meget tilfredse med at få endnu et nordisk toptalent til klubben, siger Mikkel Lund Køhler, der er Head of Scouting & Recruitment i FCK Talent, til klubbens hjemmeside.

Også den unge nordmand ser frem til en ny udfordring.

- F.C. København er en fantastisk god og stor klub, som jeg er stolt over at skulle spille for, og jeg glæder mig til at starte i FCK Talent. Det er et stort skridt for mig, men det er samtidig det helt rette sted at udvikle sig for en offensiv og kreativ spiller som mig. Og jeg glæder mig til at flytte til København og forhåbentlig spille masser af gode kampe og lære en masse, siger Liam West.

West starter i første omgang på FC Københavns U17-hold.