Video : Tipsbladet
Superliga

FC København køber Munashe Garananga

FC København har præsenteret midtstopperen Munashe Garananga som ny spiller.

FC København forstærker det centrale forsvar med 24-årige Munashe Garananga, der er blevet købt i den belgiske klub KV Mechelen, hvor det blot blev til seks måneder.

Garananga har underskrevet en fire-årig aftale med FC København - nøjagtig som Tipsbadet kunne afsløre allerede mandag formiddag.

Munashe Garananga fra Zimbabwe er stødt til FC København-truppen på træningslejren i Østrig, hvor spillerne lige nu befinder sig.

- Vi henter en spiller som har præsteret utrolig stærkt i den belgiske liga, og som har gjort opmærksom på sig selv efter han har taget nogle store skridt på kort tid. Scouting-teamet med Andreas Hintze i front har gjort deres arbejde flot, og de har fulgt Munashe igennem lang tid. Det har været åbenlyst at vi har manglet en spiller til denne position, og det har vi nu dækket ind med tilgangen af Munashe, siger sportsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Cheftræner Jacob Neestrup klapper ligeledes i hænderne over tilgangen af Munashe Garananga.

- Vi får en fysisk stærk spiller, som er dygtig med bolden. Det vil hjælpe os i den måde, vi gerne vil forsvare på, og også i opspillet. Vi ser frem til at bringe Munashes kvaliteter ind på holdet og samtidig lære ham bedre at kende. Det er en vigtig tilføjelse til holdet, som styrker vores muligheder i forsvaret, lyder det fra Jacob Neestrup.

FC Københavns nye midtstopper er ganske opsigtsvækkende for en midtstopper en dygtig dribler - læs mere her.