Video : Tipsbladet
Superliga

FC København tilbyder Kevin Diks forlængelse

Kevin Diks er én af de spillere, der for FC København har gjort sig fortjent til at komme med videre på den længere rejse.

Først Rasmus Falk og nu Kevin Diks.

FC København er i gang med at belønne de spillere, der har levet op til forventningerne, og som skal med videre på den længere rejse.

Tipsbladet kan afsløre, at profilen Kevin Diks er blevet tilbudt en ny kontrakt.

Den sikre starter på Jacob Neestrups mandskab har en aftale med københavnerne i en sæson mere, og ifølge Tipsbladets oplysninger rækker det nye kontraktforslag halvandet år yderligere frem.

Altså til slutningen af 2026.

Kevin Diks er i sin bedste fodboldalder med sine 27 år og kom første gang til dansk fodbold og AGF i 2019 under den daværende aarhusianske sportschef Peter Christiansen.
 
De har som bekendt begge genoptaget det succesfulde samarbejde i FC København, og klubben vil gerne fortsætte det yderligere, hvorfor Kevin Diks har fået stukket en ny aftale til underskrivelse i hånden.

Det har Kevin Diks derfor tygget et stykke tid på.

FC København er uden sammenligning den klub, Kevin Diks med sine 124 optrædener har spillet flest kampe for.

Han kom til klubben i sommeren 2021 og har siden vundet to mesterskaber og en pokaltitel med holdet foruden de mange store oplevelser i Champions League.

Søndag skal han spille i Parken mod FC Nordsjælland i et opgør, hvor FC København ikke må tabe, hvis man skal spille europæisk igen i næste sæson.

Undgår klubben det, venter et opgør mod Randers på fredag i Parken om en billet til Conference League, hvorefter spillerne bliver sendt på ferie, og Kevin Diks så skal tage en beslutning, om han skal spille mere en sæson mere foran Sektion 12.