• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FC Københavns teenage-komet takker nyindkøb

Foto: Getty Images

Blot 15-årige Roony Bardghji scorede i går i en seniorkamp. I den forbindelse sender han en tak i retning af sommerindkøbet Luther Singh.

Af Anders Dehn

Han er blot 15 år gammel, men i går scorede Roony Bardghji for første gang i en seniorkamp. Det var ganske vist mod Hillerød i en træningskamp, men det var alligevel en lille milepæl, som han hæftede sig ved.

Den svenske teenager spillede som forreste angriber for FC København, der vandt 4-1 over 2. divisionsmandskabet Hillerød. Her nød han godt af sommerindkøbet Luther Singhs forarbejde.

- Det var rigtig fedt at få scoret mit første seniormål og hjælpe holdet på den måde, men jeg må også sige tak til Luther (Singh, red.) for oplægget. Det vigtigste for mig er at spille og vise mig frem, og så tænker jeg ikke så meget over mine mål. Nogle gange scorer man, andre gange ikke, siger Roony Bardghji ifølge fck.dk.

Han er endnu for ung til at spille Superliga, men kan formelt få debut, efter han fylder 16 i næste måned. Indtil da må han nøjes med U19-fodbold og de reserve- og træningskampe for førsteholdet, han kan komme i nærheden af.

Bardghji har allerede spillet lidt for reserverne og havde derfor allerede inden gårsdagens mål et indtryk af, hvordan fodbold spilles på seniorniveau.

- Sådan en kamp er rigtig god for mig, for jeg lærer meget af at spille med de andre. Hvis jeg får muligheden en anden gang, så ved jeg, hvad jeg skal arbejde på i mellemtiden. Det går hurtigere end i U19-ligaen, så det er klart tempoet, jeg skal udvikle. Og vænne mig til at tænke hurtigere. Men ellers er der ikke så stor forskel spillemæssigt. Jeg skal stadig være mig selv og spille mit spil og bidrage så meget som muligt til holdet, siger han.

Se målet her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020