• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Midtjylland forlænger med Jim Larsen

FC Midtjylland forlænger med Jim Larsen
Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto

Forsvarsprofilen har sat sin signatur på en et-årig kontraktforlængelse med FC Midtjylland.

Af Kenneth Jensen

I sommer hentede FC Midtjylland Jim Larsen hjem til dansk fodbold fra Club Brugge, og den 29-årige forsvarsspiller gjorde det i efteråret over forventning. Det fortalte sportsdirektør Claus Steinlein til tipsbladet.dk i sidste uge.

Jim Larsen satte i sommer sin signatur på en et-årig kontrakt med FC Midtjylland, og den aftale har parterne nu forlænget, så Jim Larsen er at finde hos Superligaens tophold frem til sommeren 2016.

Læs også: Ingen hårdknude: Jim Larsen-kontrakt er formalia

- Jeg er faldet godt til i klubben, og så har jeg fået en masse spilletid. Det var det, jeg havde håbet og regnet med, da jeg kom til klubben, så derfor var det naturligt at forlænge kontrakten, siger Jim Larsen i en pressemeddelelse.

- Jeg har fået vist, at jeg stadig kan spille fodbold, og så er jeg kommet ind på et godt hold med nogle gode holdkammerater. Det er dejligt igen at spille om point og spille de vigtige kampe. Det er det, man lever for som fodboldspiller, og det gjorde jeg ikke i Brügge. Samtidig har det været godt at komme tættere på familie og venner, siger Jim Larsen.

Læs også: Brugge forsøgte at snyde Jim Larsen for løn

Forsvarsspilleren fik ud over sin hårde og kontante forsvarsstil og vist, at han er en trussel på dødbolde. To scoringer blev det til i 12 kampe for den tidligere Rosenborg- og Silkeborg-forsvarer, der nu er helt klar til at kæmpe med om det danske mesterskab i foråret.

Også hos FCM er der glæde over at have fået papir på Jim Larsen.

- Jim har gjort det godt både på og uden for banen, og han har i den grad levet op til de forventninger, vi havde til ham. Han har nogle gode værdier, og han er en super ambassadør for klubben, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Lige fra dag ét har han præsteret. Det var det, vi havde håbet på, men vi er positivt overraskede over det niveau, han har vist. Han er gledet godt ind på holdet, og han er en spiller, vi er glade for at have i truppen, fortæller sportsdirektøren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus