• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland forlænger med Paul Onuachu

FC Midtjylland forlænger med Paul Onuachu
Foto: Anders Brohus/Polfoto

Paul Onuachu og FC Midtjylland har indgået en ny, fire-årig aftale.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland forlænger kontrakten med den nigerianske angriber Paul Onuachu. Den 22-årige forward kom til midtjydernes akademi i 2012, og siden har han altså vokset sig stor – både i højden og som fodboldspiller.

Nu har han underskrevet en ny, fire-årig aftale med Superligaens bronzevindere.

- Vi er glade for at have forlænget kontrakten med Paul. Han viste blandt andet i kampene mod Club Brügge og Manchester United, at han har et internationalt niveau. Han bygger hele tiden på sit spil, men han er stadig en ung angriber, der skal lære. Han er en spiller med et stort potentiale, som vi har store forventninger til, siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er glad for den nye aftale med FC Midtjylland.

- Det er en god følelse at være blevet enige om en ny kontrakt. Jeg er fra akademiet og har udviklet mig derfra og spillet mig ind på førsteholdet, men jeg skal stadig lære. FC Midtjylland er det rette sted for mig til at fortsætte min udvikling. Mit fokus er på at gøre det godt i FC Midtjylland og hjælpe holdet med at vinde titler. Jeg vil vinde flere titler med FC Midtjylland, og så er drømmen på sigt at komme til en stor udenlandsk klub, siger Onuachu og tilføjer:

- Jeg skal stadig forbedre nogle ting i mit spil og lære. Et af mine mål er, at vi slutter højt i tabellen. Et andet mål er at score mål. Jeg har været uheldig i nogle situationer, men jeg vil give alt for at score mål og hjælpe holdet.

201 centimeter høje Paul Onuachu står noteret for 79 kampe og 16 mål for FC Midtjylland. Et af de vigtigste scorede han i sidste sæson, da han stod for sejrsmålet i ulvenes 2-1-sejr over Manchester United i Europa League. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus