Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland fyrede Bo Henriksen i lufthavnen

FC Midtjylland fyrede Bo Henriksen umiddelbart efter ankomsten til Danmark fra Cypern.

FC Midtjylland-truppen var kun lige landet i Billund Lufthavn efter Champions League-avancementet på Cypern, før Bo Henriksen fik besked om, at han ikke længere skulle stå i spidsen for de danske vicemestre.

Det fortæller administrerende direktør Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

FCM's ledelse havde booket et mødelokale i lufthavnen, og her blev meldingen overbragt til Bo Henriksen, der dermed havde sin sidste arbejdsdag i FC Midtjylland onsdag. 

- Det var vigtigt for os at give Bo beskeden så hurtigt som muligt, efter vi var på dansk jord. Det var det mest fair over for ham, når beslutningen var truffet. Så kunne Bo komme hjem og få kærlighed fra familien, og når det kun var Svend og jeg, der kendte til beslutningen, så var der heller ingen risiko for at læse om det i Ekstra Bladet først, siger Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Bo Henriksen nåede godt et år i spidsen for FC Midtjylland, og han førte blandt andet holdet til en pokaltriumf. Bo Henriksen var cheftræner i 55 kampe med et pointsnit på 1,89. Han vandt 31 af de 55 opgør. 

FC Midtjylland har i første omgang indsat Henrik Jensen som midlertidig cheftræner, mens klubben leder efter en mere langsigtet løsning - her får du fem bud fra Tipsbladet på, hvem der kan blive ny FCM-træner.

Tipsbladet har været i kontakt med Bo Henriksen, der ikke ønsker at stille op til interview. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.