Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland slås med storklubber om kæmpetalent

Han tiltrækker sig interesse fra mange store klubber.

FC Midtjylland har tidligere haft stor succes med at hente spillere i Nigeria, og nu har midtjyderne kig på endnu et nigeriansk talent.

Det drejer sig om 16-årige Daniel Daga, der spiller i hjemlandets næstbedste række for Dakkada FC. Han spillede fem gange ved forårets U20 VM, hvor Nigeria blev slået ud i kvartfinalen af Sydkorea.

Men den centrale midtbanespiller er en eftertragtet herre, og han beretter nu selv om interesse fra et par meget store klubber udover FC Midtjylland.

- Ja, mange klubber er interesserede. Mange klubber ud over AC Milan, Liverpool og Anderlecht. Mange klubber kigger på mig - Watford, Club Brügge, FC Midtjylland i Danmark, siger han til Nigeria Info.

- Det er sandt, at de alle kigger på mig. Men jeg er ikke kommer dertil endnu, for jeg leder efter, hvor jeg kan spille. For om to år spiller jeg på toppen som (Victor) Osimhen. 

Daga har tydeligvis selvtilliden i orden og drømmer også stort.

- Jeg ønsker at se mig selv spille i Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United; spille i Champions League, spille i FA Cuppen, vinde FA Cuppen og vinde Champions League inden for de næste fem år.

- Jeg har selvtilliden og troen på, at jeg når det om fem år, og at jeg spiller for Super Eagles (Nigerias landshold). Jeg ved, at nigerianerne ønsker at se mig for Super Eagles, og jeg tror på, at jeg kan komme på landsholdet. Det er måske ikke tid til, at jeg spiller endnu, men jeg tror 100 procent på, jeg spiller for Super Eagles snart.

Daniel Daga var i den forgangne sæson udlejet til FC One Rocket - også i hjemlandet Nigeria.