Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland er tæt på ny forsvarsspiller

18-årig forsvarsspiller står til at blive ny FC Midtjylland-spiller snart.

Opdateret: Spilleren er 18 år, ikke 19, som det først fremgik af historien.

Superligaens tophold, FC Midtjylland, forsøger altid at optimere og være på forkant, og nu ser det ud til, at klubben også tager chancen med en spændende, ung spiller.

Det forlyder, at FCM er tæt på at kunne præsentere en ny forsvarsspiller.

De danske pokalvindere har en i forvejen stærk og bred trup, og det er ikke just, fordi der mangler kvalitet i netop forsvaret, hvor man blot har lukket to mål ind i 10 Superliga-kampe, men ved at være på forkant, kan man måske selv udvikle det næste store hit i forsvaret i stedet for at bruge en millionsum på at hente en spiller ind.

Læs også:Midterforsvar prøvetræner hos FC Midtjylland

Klubben fra Ikast og Herning er ifølge tipsbladet.dk's oplysninger tæt på at kunne præsentere den 18-årige forsvarsspiller Hosine Bility, der blandt andet har en fortid i den semi-professionelle australske klub Croydon Kings. Forsvaren er født i Guinea, men har boet i Australien, siden han var fem år. Nu er han så tæt på at skrive under på en aftale med FCM.

Af forsvarsspilleres konto på Instagram har det de sidste dage også fremgået, at han er i Danmark, og at han blandt andet har brugt noget af fritiden sammen med sin australske ven Awer Mabil, der spiller på førsteholdet i FCM.

Hvis navnet Hosine Bility ringer en klokke hos kendere af FC Midtjylland, er det i øvrigt ganske forståeligt, da han i sommeren 2017 var til prøvetræning hos klubben.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

I kølvandet på prøvetræningen, meddelte hans daværende australske klub på Twitter, at spilleren, dengang kun 17 år, skulle til FC Midtjylland. Det blev dog hurtigt trukket tilbage og afvist, fordi spilleren var under 18 år og derfor ikke kunne lave skiftet, og siden har der på disse breddegrader været helt stille omkring Hosine Bility.

Nu sker der så endelig noget, og han ventes at starte på klubbens U19-hold og skal vise sig frem i håbet om, at han en dag kan indgå på førsteholdet og gøre, som Awer Mabil gjorde, da han kom til FC Midtjylland: Nemlig slå igennem og blive en vigtig spiller for førsteholdet.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud