• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Ny FCN-skuffelse: Fair vi bliver slået på munden

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FCN's Jeppe Tverskov orker ikke flere uafgjorte resultater og mener, at holdet skal begynde at vinde.

Af /ritzau/

To gange i træk er FC Nordsjælland gået fra banen med 0-0 mod en oprykker.

I sidste spillerunde blev det til 0-0 hjemme mod Hvidovre, og søndag spillede sidste års sølvvindere så 0-0 på udebane mod Vejle.

Efter kampen var FCN-midt Jeppe Tverskov frustreret over, at bolden ikke kom i mål på en af holdets mange chancer i slutfasen.

- Vi vidste, det ville blive en kamp, der skulle låses op, og det synes vi egentlig, vi lykkedes okay med.

- Vi fik bare ikke scoret, og det er jo lidt det, man skal i fodbold, for ellers står man kun med et point, og det er jo lidt ligegyldigt.

- Det er meget skuffende. Det behøver vi ikke pakke ind, siger Tverskov.

FCN startede ellers sæsonen som lyn og torden med 15 mål og fire sejre i de fire første kampe i Superligaen. Siden da har resultaterne haltet, og søndagens deler var holdets fjerde i træk.

Fem minutter før tid fik FCN et straffespark, som blev sendt på stolpen af angriberen Marcus Ingvartsen. Generelt mener Jeppe Tverskov, at holdet skaber nok chancer.

Han erkender dog, at det ikke er godt nok, at FCN spillede 0-0 mod en oprykker for anden uge i træk.

- Det er ikke godt nok, men jeg tror, at det for os handler om, når vi analyserer kampene, at vi kan se, at der er nogle af tingene, der fungerer godt nok.

- Vi kommer frem til nok store chancer til at vinde kampen, og det havde været et større problem, hvis vi overhovedet ikke gjorde det.

- Og så er vi langt fra at tabe kampene, på trods af at vi spiller uafgjort.

- Men ja, det er for dårligt, vi ikke vinder, og jeg synes også, det er fair nok, at vi bliver slået lidt på munden for det, siger Tverskov.

Lørdag tabte Superligaens førerhold, FC København, på hjemmebane til FC Midtjylland, hvilket gav FCN mulighed for at komme tættere på de forsvarende mestre i tabellen.

Det irriterer FCN-midten, at muligheden ikke blev udnyttet.

- Selvfølgelig gør det, at det er ekstra ærgerligt. Når man spiller uafgjort og smider point, så skal de point også hentes på et tidspunkt, så det må vi til at gøre.

- Vi skal til at tage tre point, ellers rykker man sig ikke. I hvert fald ikke oppe i toppen, og det er jo det, vi gerne vil, påpeger Jeppe Tverskov.

FC Nordsjælland har 19 point efter ti kampe. FC København topper rækken med 22 point.

Næste opgave for FCN er torsdagens hjemmekamp i Conference League mod bulgarske Ludogorets, inden holdet tager imod kriseramte OB i næste runde af Superligaen.

/ritzau/