Superliga Anders Dehn

FC Nordsjælland sælger nordmand: Min drøm er at spille i de største ligaer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathias Rasmussen vender hjem til Norge, denne gang hos SK Brann. Han har dog stadig en ambition om at nå til tops.

Af Anders Dehn

Helt som ventet har FC Nordsjælland solgt Mathias Rasmussen. Og helt som ventet vender nordmanden tilbage til sit hjemland. FCN bekræfter, at aftageren er SK Brann fra Bergen.

22-årige Rasmussen kom til Farum for lidt over fire år siden og nåede i mellemtiden at spille 105 kampe for FC Nordsjælland. Han føler dog ikke, at opholdet blev det, han havde håbet, det ville blive.

Læs også:FC Nordsjælland sælger ung stopper til 1. divisionsklub

- Jeg er lidt skuffet over, at det aldrig blev helt 100 % forløst for mig i FCN. Jeg ved, jeg har gjort en forskel i perioder, og vi er endt i top 6 hver eneste sæson, jeg har været i klubben, men jeg ville gerne have gjort det endnu bedre.

- Jeg er glad for de godt fire år, jeg har været i FCN, hvor jeg har taget mange skridt, så det har alt i alt bestemt været en god rejse, siger Mathias Rasmussen i en pressemeddelelse.

Læs også:FCN-træners udtalelse undrer Mathias Rasmussen: Mærkeligt at læse

Selv om han nu vender hjem til Norge, har hans ambitioner for fremtiden ikke taget skade.

- Min drøm er at spille i de største ligaer. Skiftet her kan være et godt springbræt for mig til at tage det næste skridt, hvis jeg får mulighed for at vise mig frem som en bærende spiller Brann. Jeg glæder mig til at spille og hjælpe holdet så godt, jeg kan, siger han.

Mathias Rasmussen kom til FC Nordsjælland fra IK Start i sommeren 2016, og siden har han vist sig som en alsidig spiller. Han har både optrådt på backen, kanten og i angrebet for FCN.

Læs også:Avis: FC Nordsjælland-spiller tæt på ny klub

Læs også:FCN-træner tager skylden for manglende Mathias Rasmussen-succes

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020