Superliga Ole Hoffskov

FCN-træners udtalelse undrer Mathias Rasmussen: Mærkeligt at læse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathias Rasmussen undrer sig over FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersens udtalelser mandag aften.

Af Ole Hoffskov

Tidligere onsdag skrev det norske medie Bergens Tidende, at Mathias Rasmussen er meget tæt på at skifte fra FC Nordsjælland til Brann i hjemlandet Norge, og over for Fædrelandsvennen bekræfter hovedpersonen det forestående skifte. Det sidste, der mangler, før transferen er på plads, er at han bliver testet negativ for Covid-19.

Mathias Rasmussen har tilbragt de seneste fire år i FC Nordsjælland, og han har spillet over 100 kampe for klubben. Han er dog aldrig blevet en markant profil, og det tager cheftræner Flemming Pedersen det fulde ansvar for.

Det fastslog han mandag aften.

Læs også:FCN-træner har pudset Essien på Kofod: Skal være én af de bedste i ligaen

- Trænerstaben og jeg ikke har været dygtige nok til at udvikle ham. Nogle har vi lettere ved at udvikle end andre, og i forhold til Mathias har vi sgu bare ikke været gode nok. Vi har ikke været gode nok til at få stabilitet ind i Mathias og i samarbejde med holdkammeraterne fået skabt de rigtige relationer på banen. Det er aldrig gået op i en højere enhed, og det tager jeg det fulde ansvar for, lød det fra Flemming Pedersen.

Den udtalelse har Mathias Rasmussen noteret sig, og han forstår ikke helt sin snart forhenværende cheftræner.

- Jeg har altid været en spiller, som har gjort en forskel. Ikke altid fra start, men så er jeg kommet ind og har gjort en forskel. Han tænker på, at jeg ikke blev fast mand på holdet, men jeg har til enhver tid vist, at jeg er blandt de bedste til træning. Så det er lidt mærkeligt og kedeligt at læse, at det er sådan, han tænker, siger Mathias Rasmussen til det norske medie.

Læs også:Powerranking: FCM, BIF og AGF i top - FCK synker til bunds

Han fastslår, at han ikke fortryder opholdet i FC Nordsjælland.

- Det er kun den sidste periode, som har været vanskelig for mig. Jeg har trænet godt, men udviklingen bliver stillestående, når man ikke spiller kampe. Jeg har lært meget - både på banen og om mig selv, siger nordmanden.

Mathias Rasmussen noterede sig for 96 Superliga-kampe for FC Nordsjælland - han startede blot inde i de 38. I hele 2020 har nordmanden slet ikke været i aktion for Farum-klubben.

Læs også:FCK-spiller: Jeg afviste middelmådige klubber fra top fem-ligaer

Læs også:FC Nordsjælland-stopper klar til FCK: Tror, vi har gode muligheder

Læs også:FC København-kroat møder gamle venner: De vil give alt