Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

FC Nordsjælland-stopper: Skal udfordre de to tophold i Superligaen

FC Nordsjælland skal ifølge Maxwell Woledzi udfordre FC Midtjylland og FC København i Superligaen.

Fredag aften sparkes Superligaen i gang, og det er med FC Midtjylland og FC København som favoritterne til at tage titlen i sidste ende. Men i FC Nordsjælland vil man udfordre de to tophold, understreger forsvarsspilleren Maxwell Woldezi.

FC Nordsjælland er sluttet i top seks i hver af de seneste fire sæsoner, og i år er målet også at blande sig lidt højere oppe i tabellen. Sådan siger Maxwell Woledzi til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Vi spiller også for vores fans. Uanset om de får lov til at komme på stadion eller ej, skal vi fokusere på at gøre dem glade. Det har de fortjent i denne tid, hvor det er svært for fodboldfans at støtte op om sit hold.

Læs også:Sæson-spilforslag til Superligaen: Fischer, Wilczek og AGF i problemer?

- Vi skylder dem at gøre vores bedste i denne sæson. Så vi skal sørge for at opnå vores mål om at komme med i slutspillet og udfordre de to tophold i rækken, siger forsvarsspilleren.

Den 19-årige ghaneser fik fire kampe i slutningen af sidste sæson, men han kan formentlig se frem til en større rolle i den kommende sæson.

FC Nordsjælland har sagt farvel til forsvarsprofilen Abdul Mumin, mens Maxwell Woledzi selv er blevet indlemmet i klubbens anførergruppe. Selv føler Woledzi sig klar til at spille.

- Jeg føler mig klar. Jeg fik en masse erfaring mod mange af topholdene, da jeg spillede mine fire kampe i mesterskabsspillet af sidste sæsonen. Så når jeg får muligheden igen, er jeg bedre rustet, end jeg var sidst.

- Det handler om at give sit bedste til holdet, hvis man er på banen. Og hvis jeg ikke spiller, skal jeg støtte holdet i jagten på sejr, fortæller han.

På søndag skal Maxwell Woledzi og resten af FC Nordsjælland-mandskabet spille deres første sæson i kampen, når de gæster Brøndby IF.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Analyse: FCK og FCM er Danmarks Benfica og FC Porto