Video : Tipsbladet
Superliga

FCK bakker op om Olsson-hyldest

FC Midtjyllands fans vil vise deres støtte til Kristoffer Olsson med stående klapsalver, når de møder FC København på fredag, og det er et tiltag, som FC København håber, at deres fans respekterer og bakker op om.

Når der spilles topkamp på MCH Arena på fredag mellem FC Midtjylland og FC København, så kan man forvente, at fangrupperingerne danner fælles front for at hylde Kristoffer Olsson i det ottende spilleminut.

Der har FC Midtjylland-fansene planlagt at vise deres støtte til Kristoffer Olsson, og FC København opfordrer nu deres fremmødte fans til at respektere dette og bakke op om hyldesten. 

Det melder FC København på sin hjemmeside. 

- FCM-fansene vil vise deres støtte til Kristoffer Olsson med stående klapsalver i det 8. minut, og vi opfordrer vores fans til at respektere dette og bakke op om hyldesten.

- Alle i F.C. København ønsker Kristoffer god bedring, skriver FCK.

Kristoffer Olsson mistede den 20. februar bevidstheden i sit hjem og blev siden fragtet til Aarhus Universitetshospital, hvor han nu ligger i respirator. 

FC Midtjylland meldte tirsdag følgende ud omkring Olssons situation: 

- Kristoffer Olsson er ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, som ikke skyldes selvskade af nogen art, ligesom årsagen heller ikke skyldes udefrakommende faktorer.

- Et hold af Danmarks førende lægelige eksperter arbejder i øjeblikket på højtryk med at stille en diagnose og iværksætte den rette behandling.

- Kristoffer har siden indlæggelsen været omgivet af sin nærmeste familie og dele af FC Midtjyllands stab, og behandles af specialister på området, står der på klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland meldte onsdag ud, at man på grund af Kristoffer Olssons situation har lukket dagens træning for medier og tilskuere.