• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK-boss om brud med AGF: Det her fortryder jeg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Christiansen er særligt ked af én ting i forbindelse med sit brud med AGF.

Af Ole Hoffskov

Efter lang tids venten er Peter Christiansen endelig tiltrådt som sportsdirektør i FC København. Det sker fem måneder efter, at løverne lokkede ham til hovedstaden fra AGF.

Netop i forhold til skilsmissen med AGF er der én ting, Peter Christiansen fortryder - han er ærgerlig over den måde, han leverede sin opsigelse på. Det fortæller han i Købmændenes Klub på Discovery +.

Beskeden blev i al hast overbragt AGF-direktør Jacob Nielsen, der havde en travl morgen.

- I og med at jeg besluttede, at nu havde jeg truffet en beslutning, så blev det dén morgen, og det var jo ikke optimalt i og med, at man også skal respektere folks kalender, så det var for kort, og det var for hurtigt ind i et lokale og så videre, og hvis vi kigger tilbage, kunne jeg have gjort det bedre, siger "PC" i Købmændenes Klub.

Adsprugt om Jacob Nielsen blev sur, svarer FCK-bossen:

- Ja, det var ikke den skønneste situation lige der. Jeg ved ikke, om jeg synes, han blev sur, men det er klart, at når man kender hinanden, kan man jo godt se, når det gør ondt på dem, man er tæt på, og jeg tror måske mere, at det var…ja, det var sådan et spændingsfelt, vi stod i der.

At Jacob Nielsen var sur på Peter Christiansen, lagde AGF-direktøren slet ikke skjul på, da han blev interviewet af TV3 Sport på dagen for "PC"s opsigelse.

- Jeg har ikke spist siden. Jeg mistede appetitten.

- Selvfølgelig er man påvirket. “PC” har gjort et fantastisk stykke arbejde. Jeg har arbejdet sammen med ham siden 2007, tror jeg. Jeg hentede ham til Randers som spiller i 2006, og det var tydeligt en fejl, men jeg skulle have noget for lønkronerne, så han kom op på kontoret og viste talenter i forhold til at hente spillere. Vi passede meget godt sammen på godt og ondt. Så jeg tager det lidt som et personligt nederlag. Det gør jeg da, sagde Jacob Nielsen blandt andet i interviewet.

Peter Christiansen havde første arbejdsdag i FC København 1. april - se her, hvor meget sportsdirektøren angiveligt tjener i FCK.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus