• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK-boss om kæmpetalent: Jeg tror, han får debut

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Kvist spår, at stortalentet Roony Bardghji når at få debut for FC København, før han bliver solgt.

Af Ole Hoffskov

FC København har et stort talent løbende rundt på U19-holdet i form af Roony Bardghji, der kom til klubben fra Malmö FF i sommer.

Den 15-årige offensivspiller tiltrækker sig ifølge BT allerede interesse fra giganter som FC Barcelona og Bayern München, og meget tyder på, at Roony Bardghji er en spiller, FCK på et tidspunkt kan sælge for et markant beløb.

Spørgsmålet er, om FC København scorer gevinsten i nærmeste fremtid, eller om svenskeren når at blive en del af førsteholdet, inden han bliver solgt.

William Kvist, der er sportslig leder i FC København, satser på det sidste.

- Jeg tror, han får debut, og det er også det, vi gerne vil. Vi er grundlæggende ikke en sælgende klub, og så er vi det alligevel alle sammen. Men som med alle andre spillere er man nødt til at kigge på det tidspunkt, hvor man får et eventuelt bud. Kan vi bruge de penge på nogle, der er lige så gode eller bedre, er det jo sådan, det må være, siger William Kvist i Købmændenes Klub på Discovery+.

Du kan se mere i videoen i toppen af artiklen, hvor Niels-Christian Holmstrøm sammenligner situationen med Roony Bardghji med Mohamed Daramys, da han for alvor var på vej frem.

Tipsbladet har tidligere fortalt hele historien om, hvordan det lykkedes FC København at lokke Roony Bardghji fra Malmö FF til den danske hovedstad - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus