FCK fik 2-2 mod serbere

FC København og Vojvodina Novi Sad spillede 2-2 i en træningskamp, hvor Andreas Cornelius og Johan Absalonsen scorede for københavnerne.

Aftenens træningskamp mellem FC København og serbiske Vojvodina Novi Sad endte med 2-2, hvilket var ’løvernes’ sidste kamp i træningslejren i Østrig.

Det danske mandskab kom bagud med 0-1 efter 20 minutter, hvor en Vojvodina Novi Sad-spiller scorede et flot frisparksmål. FCK kom dog bedre med i anden halvleg, da de fik vendt 0-1-stillingen til 2-1 efter 73 minutter, hvor Johan Absalonsen scorede. Ni minutter tidligere havde den unge Andreas Cornelius udlignet til 1-1.

FCK’ernes føring holdt dog ikke særligt længe, da serberne udlignede til 2-2 fire minutter senere, hvilket blev kampens slutresultat.

På onsdag mødes FCK og Cercle Brugge, som er deres sidste træningskamp, inden de begynder Superligaen mod FC Midtjylland den 15. juli.