• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK forfremmer 18-årige Carlo Holse

FC København hiver talentfulde Carlo Holse i førsteholdstruppen. Han har underskrevet en fire-årig aftale.

Af Ole Hoffskov

Offensiven smuldrer i FC København, efter at Federico Santander onsdag pådrog sig en skade i opgøret mod Qarabag FK. Angriberen fra Paraguay meldes ude resten af 2017, og det kan meget vel tvinge de danske mestre på jagt efter en ny angriber, inden transfervinduet lukker om en uge.

Det første skridt mod at styrke offensiven har løverne dog taget ved at udstede en forfremmelse i egne rækker. FCK meddeler på klubbens hjemmeside, at den 18-årige offensivspiller, Carlo Holse, forfremmes til førsteholdstruppen fra 1. september.

- Carlo har trænet godt med i en længere periode, og han havde også gode indhop i sommerens træningskampe i Østrig og Slovenien. Vi vurderer, at han nu er god nok til at være en permanent del af truppen, og så må vi se, hvordan han udvikler sig videre fremover. Det er også endnu en bekræftelse på, at der i disse år er rigtig meget potentiale i vores Talentafdeling, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tørne ud for FC Københavns bedste mandskab.

- Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig! Det er det, jeg har drømt om, siden jeg begyndte her som U13-spiller, og det er det, jeg har stræbt efter og arbejdet hårdt for i lang tid, både på og uden for banen. Så det er selvfølgelig rigtig dejligt, at det også bliver belønnet nu med den her kontrakt, lyder det fra Carlo Holse.

Carlo Holse har underskrevet en fire-årig aftale og får rygnummer 26. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus