• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK går glip af Bruun Larsen: Derfor gik handlen i vasken

Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsens klub Hoffenheim har haft klare krav til, hvad der skal i en lejeaftale, hvis danskeren skulle til FC København.

Af Oliver Okstrøm

Den danske offensivspiller Jacob Bruun Larsen ser i øjeblikket ud til at være godt på vej på en lejeaftale i belgiske Anderlecht. Det kommer efter en periode, hvor FCK eftersigende har været ude efter ham.

Når det ikke bliver den danske hovedstadsklub, så handler det om, at Bruun Larsens tyske klub Hoffenheim ikke har kunne blive enige om om en aftale med FCK'erne. Det skriver B.T.

Læs også:FC København har forhørt sig om tidligere dansk landsholdsspiller

Her handler det blandt andet om, at tyskerne gerne ville have en lejeaftale på plads, som skulle være i den dyre ende uden en købsoption. Der kunne også blive tale om en mulighed, hvor man i stedet lavede det med en købsoption. Den ville dog være alt for voldsom at betale for FCK.

Når Hoffenheim gerne vil have så mange penge for danskeren i en lejeaftale, så skyldes det, at de betalte i underkanten af 70 millioner kroner for Jacob Bruun Larsen for et år siden, da han ankom fra Dortmund.

Læs også:Avis: Dansk transferslåskamp om Mustapha Bundu

Der peges dog på, at Jacob Bruun Larsen selv var interesseret i at komme til FC København, men når de to klubber ikke har kunne blive enige, så bliver det altså ikke til noget for spilleren, som selv er erklæret FCK-fan.

Nu bliver det sandsynligvis i stedet Anderlecht, som bliver hans nye klub, da de gerne vil gå med til de krav, som Hoffenheim har for et udleje den 22-årige spiller.

Jacob Bruun Larsen bliver langt fra den første dansker i den belgiske klub, som tidligere har haft 80'er-legender som Morten Olsen, Kenneth Brylle, Frank Arnesen samt EM-guldvinderen Henrik Andersen.

Læs også:Anderlecht vil af med tidligere AGF-profil: Her er klubbens krav

Læs også:På vej væk? Tidligere AGF-stjerne udeladt igen-igen

Læs også:Avis: Belgiere vil snyde FC København for Jacob Bruun Larsen

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus