Video : Tipsbladet
Superliga

FCK i smerteligt nederlag: Vi får nemmere ved at rejse os

FC København tager søndag imod OB på hjemmebane, og her skal man forsøge at hævne et pokalexit i midtugen, hvor FCK røg ud til rivalerne fra FC Midtjylland.

Det var de allersidste marginaler, der afgjorde det, da FC København i midtugen røg ud af Sydbank Pokalen efter et nederlag hjemme til FC Midtjylland. Kampen måtte i forlænget spilletid, inden straffesparkskonkurrencen endte til fordel for de danske mestre fra den jyske hede.

Nederlaget kommer for FC København efter en stærk stime i 3F Superligaen, hvor man ser ud til at være på vej tilbage på sporet. Det bliver dog spændende at se, hvordan FCK-spillerne reagerer ovenpå deres pokal-exit.

Læs også:FCK-nøglespiller tilbage i truppen efter corona

Ifølge FC København-profilen Peter Ankersen var FCK godt med mod mestrene trods nederlaget, og det kan meget vel få betydning for udtrykket mod OB:

- Derfor tror jeg, vi har nemmere ved at rejse os, end hvis vi havde leveret en dårlig indsats. Men det kommer ikke af sig selv, og vi skal være 100 % klar til at gå på banen med den samme indstilling som i de seneste kampe, siger Peter Ankersen til klubbens hjemmeside.

Læs også:TOJ: Vilde over-præstationer fra Brøndby og SønderjyskE

FCK-backen har desuden stor respekt for søndagens fynske gæster:

- OB har heller ikke fået de resultater, de gerne ville have det her efterår, men de har et par gode individualister oppe foran, som vi skal holde øje med. Men hvis vi igen kan dominere spillet og sætte tempoet, så kommer vi også til mange flere chancer end dem. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at få den fjerde ligasejr i træk, så det bliver en lidt sjovere juleferie for både os selv og for fansene, melder Ankersen.

FC København er nummer seks i 3F Superligaen.

Læs også:Million-handler i sigte: 26 Superliga-profiler på affyringsrampen

Læs også:FC Midtjylland skriver lang kontrakt med keepertalent

Læs også:FC København forlænger med 18-årigt talent