FCK-keeper gjorde comeback: Vil give Ståle flere problemer
2016-01-23 18:11
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Stephan Andersen kom slemt til skade til lørdagens træning. Nu venter der 3 måneder udenfor kridtstregerne for den tidligere landsholds-etter.

Det er tæt i toppen af Superligaen, der i øjeblikket ligger stille pga. vinterpause. Men nu kan der måske være kommet en kæp i hjulet på FC Københavns mesterskabschancer. De melder nemlig ud på deres officielle hjemmeside, at holdets førstemålmand, Stephan Andersen, er blevet skadet.

Det skete til træning, hvor han blev ankelskadet. Det viste sig senere til de efterfølgende undersøgelser, at der er tale om et brud. Derfor venter der ham nu en lang pause. Det fortæller FCK-lægen Morten Boesen.

- Det betyder, at Stephan vil være ude i omkring tre måneder. Først skal han igennem en operation snarest muligt og herefter venter der en pause til heling og så genoptræningen”, siger F.C. Københavns læge Morten Boesen.

Stephan Andersen fortæller, at han nu ser frem til at komme godt igennem operationen og genoptræningen, så han kan komme tilbage på banen hurtigst muligt. Nu er det op til Kim Christensen eller Thomas Kaminski, der er Andersens backups i truppen.

Ståle Solbakken afviser dog ikke, at der kan være tale om, at man vil ud og finde en ny til pladsen som målmand.

Situationen i Superligaen er, at FCK er på førstepladsen med ét point ned til AaB og fire ned til FC Midtjylland og Sønderjyske.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO