Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stjerne er et af verdens største talenter

GOAL har kåret de 50 bedste talenter i verden - det såkaldte NXGN - og her er FC Københavns Roony Bardghji helt fremme på en af de sjove placeringer over en række prominente navne.

Roony Bardghji er ikke bare blandt Superligaens største talenter. Han er også blandt verdens største talenter.

Det mener i hvert fald GOAL, der har lavet en liste over de 50 bedste talenter rundt omkring i fodboldverdenen. Kriteriet for at være med på listen er, at man skal være født efter 1.januar 2005. 

Og netop dét kriterie opfylder Roony Bardghji, der på trods af sine kun 18 somre allerede har bevist sig på den helt store scene, da han blev matchvinder mod Manchester United i gruppespillet ved Champions League.

Men også i den danske Superliga har det store potentiale nærmest været til at spotte fra månen. Roony er topscorer for FCK med syv mål på 19 kampe.

Svenskeren er dog ikke øverst på Goals NXG-liste, men placeret som nummer 13. 

Dermed slår han prominente navne som blandt andre Atletico Madrids belgiske stjerneskud Arthur Vermeeren, den 17-årige FC Barcelona-stopper Pau Cubarsi, der blandt andet er blevet kaldt "Den nye Beckenbauer" af holdkammerat Joao Cancelo, og den 17-årige Newcastle-midtbanespiller Lewis Miley. 

På toppen af listen finder man et endnu større FC Barcelona-talent i form af Lamine Yamal, der allerede har spillet sig ind som værende en af Xavis største profiler i en imponerende ung alder, hvor det allerede er blevet til seks mål i denne sæson. 

Der er da heller ikke dét, Roony Bardghji ikke kan opnå ifølge ham selv. Tidligere har han blandt andet givet udtryk for at han vil være verdens bedste fodboldspiller i 2029. Det kan du læse mere om HER.