• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FCK-stjerne sender markant stikpille til Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kamil Grabara har svært ved at holde fingrene fra tasterne på det sociale medie Twitter.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kamil Grabara er utvivlsomt en dygtig målmand, men spørgsmålet er, om det samme kan siges om hans optræden på Twitter.

Senest røg polakken og Mat Ryan i ordkrig, da Kamil Grabara efter Australiens exit ved VM sendte en stikpille i retning af Ryan. Selvom duoen, hvoraf Mat Ryan sidenhen er skiftet til AZ Alkmaar, fik en opsang af FCK, så underholder Grabara fortsat på Twitter.

Denne gang er det Brøndby IF, der får en stikpille sendt i deres retning. FCK-keeperen er tagget i et opslag, hvor han af klubbens fans bliver opfordret til at lave en usportslig handling næste gang de møder Brøndby IF.

- Vi spiller ikke mod dem igen i denne sæson, lyder det kølige svar fra Kamil Grabara efterfulgt af tre emojis der griner.

Udover en træningskamp i februar, så mødes FCK og Brøndby hverken i Superligaen eller pokalturneringen, medmindre begge hold ender i samme slutspil, hvilket Grabara ikke har den store tro på.

Handlingen, som Grabara opfordres til at lave, stammer fra et videoklip fra den hollandske liga, hvor keeperen stopper modstanderen fra at tage et hurtigt indkast ved at kaste en ekstra bold på banen.

FC København og Brøndby IF har mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson. Første møde vandt FCK med 4-1, mens klubberne spillede 1-1 på Brøndby Stadion tilbage i oktober.

Du kan se klippet og Grabaras kommentar herunder.